onsdag, februari 15, 2006

Nöjesnytt

Satt och såg på Nöjesnytt på SVT24 inatt innan jag gick och lade mig. Där förmedlade dom en hel del intressanta saker.
Gårdagens stora nyhet som upptäcktes av mig mitt under samtalet med Cicci igår och som även togs upp på Nöjesnytt är att Lars Winnerbäck & Hovet ska ge sig ut på några klubbgig i samband med att Lasse släpper sitt första samlingsalbum 22 mars. Samlingsalbumet kommer att innehålla material från hans 8 album samt två nya låtar. Lasse har svårt att hålla sig ifrån spelandet och det går sällan mer än ett halvår innan han står där på scen igen. Följande klubbgig är planerade:
2006-03-31 STOCKHOLM, Berns (18års gräns)
2006-04-03 MALMÖ, KB
2006-04-04 GÖTEBORG, Kåren
2006-04-05 OSLO, Rockefeller (NO)


Det är inte utan att man undrar hur Lasse & Hovet ska få plats inne på KB i Malmö men det ska säkert gå på något sätt.
Nyhet nummer två är att The Sounds släpper en skiva den 15 mars, Dying to say this to you. Dom visa ett litet reportage med gruppen på Nöjesnytt och där förklarade dom att det finns ett antal hängivna fans till gruppen, som inte bara åker över delstater i USA för att se gruppen, utan som även åker ända till Sverige för att se dom. Som det verkar kommer dom turnera i USA direkt efter skivsläppet, i senare delen av mars och april, innan dom tar sig an Sverige igen i maj. Gruppens sångerska Maja Ivarsson är riktigt grym. Riktigt bra musik gör dom! Men sen kommer dom ju från Helsingborg också...

Den tråkiga nyheten som förmedlades var att Oscarsgalan inte kommer att visas på svensk tv i år. Det är ett stort sportår med OS, fotbolls-VM och Friidrotts-EM och lägg därtill att det är valår så har de största svenska kanalerna beslutat sig för att prioritera bort årets Oscarsgala. Tråkigt men lite förståeligt.


Avslutar med ett musiktips. Ni som inte hört Sandy Mouche bör göra det.

Inga kommentarer: