lördag, oktober 14, 2006

One To Blame

Den här dagen började inte heller helt bra. Åtminstone ur Agnes-perspektivet. Vaknade sent och fick se att hon åkt ur Tracks. Det var roligt så länge det varade men hade varit skönt om hon kunnat hänga kvar ett tag till. Sen var det artiklar i Aftonbladet och Expressen om att Christer Björkman utövat utpressning mot Agnes & co. i Melodifestivalen. Antingen sjunger Agnes eller så måste vi diska den. Fy sjutton! Det är ett enda stort spektakel där samma låtskrivare och nästan samma artister tävlar år ut och år in. Likväl sitter man och tittar på det varje år men jag förstår dom artister som väljer att bojkotta det. Men som artist i melodifestivalen får man väldigt mycket publicitet och många har inte råd att tacka nej även om de skulle vilja. Hur som helst så startades en protestlista mot diskningen av Agnes och den har hittills samlat in 200 namn. Ni som läser det här får se till att skriva på om ni inte redan gjort det:
http://www.namninsamling.se/index.php?Forum=Forum&sida=2&fnvisa=forum&nid=352

Sedan har dagen fortsatt med omstrukturering av Agnes-Carlsson.nu. Jag ska inte skriva för mycket om vad vi gjort här med tanke på omständigheterna men det ska säkert bli bra det också. Officiella hemsidan ska göras om också och det ska bli riktigt häftigt att se hur den blir. Många nya funktioner pratas det om. Emmy ringde till mig igår och jag var säker på att hon var full vilket hon tydligen inte var. Folk förändras ju när dom fått lite i sig och hon prata inte som vanligt men hon hade bara druckit saft så tji fick jag.

Har lyssnat en hel del på musik annars idag. Har blivit en härlig blandning av dom artister jag gillar allra mest, kent, Anna Ternheim, Agnes, Elin och Lasse. Anna har gjort årets bästa skiva. Mörka, deppiga låtar med texter som det går att känna igen sig i. Inte som det känns nu kansek men som man gått igenom tidigare. Och riktigt bra och vackra arrangemang. Det berör. Tre favoriter är One To Blame, Today Is A Good Day och fantastiska -The Loneliness Is Gone.

Såg Roxette på Världens Barn-galan! Så otroligt häftigt att se dom stå på scen igen. Efter 5 års frånvaro. Visserligen sjöng dom playback men det var riktigt kul att se dom ihop igen. Särskilt efter allt Marie gått igenom. I samband med galan var ju huslig och gjorde våfflor åt familjen. Det var uppskattat! Ibland kan även jag bidra med matlagningen även om det är alltför sällan :P

Who could possibly save
Save us from madness?
Love is the common name
Again we depend on the one to blame
Anna Ternheim - One To Blame

Inga kommentarer: