torsdag, oktober 26, 2006

Listen to the rain

Ännu en regnig och tråkig dag. Det börjar bli en vana nu och en väldigt trist sådan. Det är nog tur att tävlingen gick i söndags och inte nu på söndag, som den gjort ett antal år förut. För nu lär banan vara ännu kladdigare. Däremot hade jag förmodligen gjort ett bättre lopp nu på söndag eftersom jag känner mig betydligt piggare och fräschare nu. Men nog om det.

Jag får skriva lite om gårdagen för idag lär det knappast hända så mycket. Det är läge att hyra en film, köpa lite snacks och mysa till det. Bara det att mysflickan saknas. Men snart kommer vi närmre varandra igen och får en hel vecka tillsammans. Det blir helt underbart. Vi har funderat ut ett par filmer som vi tänkt se och så ska vi ju i vanlig ordning på konsert. Kalla oss galna eller vad ni vill men vi ska ju se Anna Ternheim två dagar i rad. Först i Helsingborg nästa torsdag och sen här i Norrköping på fredagen. Tänk så perfekt dom lagt turnéschemat.

Gårdagen började med uppdatering av den sista friidrottsstatistiken. Nu har jag lagt in alla resultat som jag fått. Vet att det saknas några till men listorna ska i stort sett vara kompletta och det känns riktigt bra. Det är skönt att slippa tänka på det där i några månader. Sen drar ju inomhussäsongen igång i dec-jan.

Sen skulle jag iväg på möte för att sätta upp målsättningar med friidrotten. Vi tänkte vara lite seriösa och fixa målsättningar både på kort och lång sikt. Men som med nästan allt annat man tar sig för så tog det längre tid än vad vi trodde på förhand. Så allt eftersom timmarna drog iväg insåg vi att vi inte skulle hinna klart utan bestämde oss för att boka ett nytt möte. Men vi fick i alla fall till det riktigt bra så långt vi hann. Vi konstaterade att det är en så pass viktig del att det är värt att lägga ner en del tid på. Sen är det väldigt värdefullt att kunna utvärdera verksamheten utifrån de mål som satts upp.

Glömde skriva att jag lyssnade på P3 Deluxe på väg till mötet. Björne satt i studion och det var riktigt kul. Han berättade om att han fått ett fint Kalle Anka-plåster men då konstaterade programledaren att det var ett nikotinplåster och frågade vem han fått det av. Då svarade Björne att det var av Snigel och det kunde man ju förstå.... Dumma Snigel.. Ni är några stycken som frågat om Björne och Snigel så jag får väl förklara lite. Det är alltså samma Björne och Snigel det handlar om som i Björnes Magasin. Radions P3 Deluxe som sänds onsd-fred 16.11-18.00 har gjort en humorserie där Björne är med på onsdagar. Snigel och Björne ger sig ut på massa äventyr som Björne ser framemot jättemycket, men Snigel lurar Björne och han utsätts för en massa elaka saker. Så det är därför alla hatar Snigel och ingen hatar honom mer än Sara. Riktigt kul är det att lyssna på i alla fall. Ett urval av avsnitt i serien ligger ute på Deluxes hemsida:
http://www.sr.se/cgi-bin/p3/programsidor/artikel.asp?ProgramID=2053&Artikel=559493

Tittade på Lost i går i vanlig ordning på onsdagar och där finns det ett stort antal frågetecken just nu. Hur stor är egentligen den där byn där "dom andra" håller till? Vad vill dom? Varför tog dom de tre starkaste personligheterna till fånga? Hur länge har dom varit där? bla bla....

Och grattis till Emmy som ska sjunga något ur Grease i skolan. Hur bra nu det är när alla i hennes klass är bra på att sjunga...

Listen to each drop of rain (listen, listen)
Whispering secrets in rain (listen, listen)
Magically searching for someone to hear
That story be more than it hides
Please don't let go
Can't we stay for a while
It's just too hard to say goodbye
Listen to the rain
Evanescence - Listen to the Rain

Inga kommentarer: