måndag, november 06, 2006

Vinterns första snö

En sammanfattning av tiden som varit bortsett från konserterna med Anna.
Jag åkte ner till Cicci i tisdags och var framme runt halv sju. Fikade på 7-eleven i väntan på att Cicci skulle sluta. Sen fick vi skjuts hem.

På kvällen valde vi bort House för att se Barcelona-Chelsea. Det blev en riktigt intensiv och tät match, det vi nu såg. Eftersom det var ösregn och hård blåst ute så ville inte signalerna gå fram riktigt till parabolen vilket gjorde att det var kraftiga störningar under första halvlek. Hur som helst så ville inget av lagen vika ner sig och domaren fick jobba hårt för att hålla ordning på de båda lagen. Totalt delades det ut 10 varningar men båda lagen klarade sig från någon utvisning. Det var en hel del fula grejer men även en del filmningar och det är alltid lika tråkigt att se. Varför kan inte lagen göra upp på ett ärligt sätt? Närmast en utvisning låg nog Drogba i Chelsea som tjafsade rejält med domaren i slutskedet av matchen trots att han redan hade ett gult kort. Typiskt nog var det han som sedan kvitterade på övertid så slutresultatet blev 2-2.

Ronaldinho har inte varit som bäst den senaste tiden och har fått en hel de negativ kritik riktad mot sig men den här matchen visade han lite av vad han går för. I andra halvlek hade han stundtals lekstuga på sin kant. Han såg även till att göra bort en spelare och spela fram Gudjohnsen till Barcelonas 2-1 mål. Kul att se två av världens bästa lag göra upp.

Cicci jobbade tidigt under onsdagen och jag låg hemma och sov. Hur rättvist låter det? Jag sov dock ett par timmar längre än vad jag tänkt och när jag väl vaknat och tittade ut så såg jag att den första snön kommit. Ja, vinterns först snö alltså.
Hur många är det inte som säger att årets första snö kommit? Alla förstår ju ändå men det är ju dumt att säga fel. Jag behövde inte vänta så länge innan Cicci kom hem och sen blev det en myspys dag inomhus. För det blåste rejält ute och var minusgrader så man gick knappast ut frivilligt.

Så då passade vi på att titta på en del inspelade saker. Två inslag med Anna Ternheim och så House som vi spelat in från tisdagen. Cicci tittade även på Ensamma Hemma, som börjat sändas i repris, till hennes stora glädje. Sen satt vi en sväng vid datorn. Jag fixade last.fm åt Cicci så nu går det att se vad Cicci lyssnar på för musik. För övrigt så får ni ta och spana in vad jag lyssnat på mest under förra veckan,
www.last.fm/user/smacke__ Om ni är uppmärksamma så kan ni nog hitta till Cicci därifrån.

Under kvällen tittade vi på Lost där det fortfarande är en massa frågetecken. Vad har hänt med det programmet egentligen... Nu har det visat sig att "Dom andra" bott där väldigt länge och att dom har tillgång till vad som händer i omvärlden eftersom dom lyckats ta reda på allt om dom strandsatta i flygkraschen. Trots allt så vill jag fortsätta se det för att se hur det går för alla. Kommer Jack, Kate och Sawyer någonsin bli fria från "Dom andra". Hur agerar dom övriga på ön när dom här tre ledargestalterna är borta?

Så mycket mer hände inte hos Cicci förutom konserten på torsdagskvällen. Som vanligt hade vi det riktigt fint och det känns alltid lika bra att vara nära sin älskade. Att mysa, gå och lägga sig och vakna upp tillsammans, hitta på roliga saker och bara vara... Allt blir så perfekt med Cicci! Love <3

1 kommentar:

Anonym sa...

En sån söötig blogg! *Glad*
Du är finast, glöm aldrig det.