fredag, november 24, 2006

Sämre produktion av Idol-programmen

Riktigt bra framträdanden i kvällens Idol. Markus knäckte rejält och visade klass med både Come Undone och Bridge Over Troubled Water. Tycker nog han gjorde Come Undone bäst. Lät verkligen som en stor artist när han framförde den. Ett av dom bästa framträdandena i Idol någonsin. Erik gjorde också riktigt bra i från sig, framförallt i den andra låten. Han såg riktigt nervös ut när han sjöng Right Here Waiting. En låt som betyder väldigt mycket för mig men jag fick aldrig dom där riktigt starka känslorna som jag ofta får när jag hör den.

Så nu är vi där igen. Jag har alltid tyckt att Markus varit i en klass för sig och nu tror jag också att han kommer vinna. Han levererade på ett sätt som han inte gjort på några veckor och då är det ingen som kan mäta sig med honom. Bara att hoppas att han klarar finallåten minst lika bra som Erik så ska det nog kunna bli han som tar hem finalen. Men det lär nog bli jämt. Att Johan åkte ut var väntat. Han borde åkt redan för några veckor sedan och nu var motståndet alldeles för tufft.

Mailade för övrigt Peter Swartling angående att juryn valt ut Beautiful åt Johan, samma låt som dom valde ut till Agnes förra året. Tyckte att dom kunde hittat nån annan ballad istället. Han svarade i sin blogg på idol-sajten:
Eeeh, men utmaningen ligger inte i att juryn ska hitta nya låtar utan att vi hittar utmaningar åt artisterna. Johan sjöng ju Beautiful förra året på sin första audition. Han ska visa hur han utvecklats sedan dess. Det är en rejäl utmaning det!

Sen har jag stört mig en del på att produktionen av Idol varit sämre det här året. Sämre intervjuer med deltagarna efter deras framföranden där dom måste stå till svars för juryns kritik. Förra året var det snack om andra saker och man lärde känna idolerna på ett annat sätt. För hur kul är det egentligen att höra alla svara på vad juryn sagt? En aning tråkigt i längden. Sen har det varit färre gruppframträdanden och förra året var det även duetter när dom fyra bästa var kvar. Saknar det en del. Agnes och Sebastians duett var riktigt grym. Det känns som dom inte lagt ner lika mycket tid på produktionen i år som förra året. Men det är som det är.

Annars har det inte hänt så speciellt mycket här. Det har laddats för morgondagen då vi ska fira mormor o morfars 60-åriga bröllopsdag. Dom har varit gifta i 60 år idag men vi firar det imorgon av praktiska skäl. Vi har ju fått en hemlig gäst på besök som bor här nu, brudnäbben som dom hade på sitt bröllop. Så det blir riktigt kul. Återstår att se vad som händer på kvällen sen. Träffa Carro? Lisa Miskovsky?

Cicci hade en bra födelsedag. Hon fick en kamera, så nu kan vi få ännu bättre bilder och filmer från konserter och andra tillfällen. Återstår att se när jag kan skaffa en ny kamera. Känns inte så lyckat att låna mammas hela tiden. Hon börjar bli smått galen på det :P Cicci har för övrigt lyckats få två mail från en viss Anna Ternheim. Riktigt kul! Kändismail är ju aldrig fel.

Senaste Agnes-nytt är att hon ska vara med i Faddergalan på TV4 den 8 december som direktsänds från Colombia. Hon ska ju sjunga en duett med Darin. Blir riktigt spännande.
Sen vill jag uppmana alla att gå in och rösta på Rockbjörnen på Aftonbladets hemsida:
http://www.aftonbladet.se/ettor/webb/3341_normal.html

Slagsmål i hockey ikväll mellan Rögle och AIK. En Röglespelare fick en rak höger så han däckade och sen började ett par spelare slåss i spelargången utanför arenan. Ibland går det lite väl långt. Dom måste ju kunna behärska sig och inte låta känslorna ta över för mycket. Trots allt så är dom föredömen för ett antal ungdomar och sen när blev det tillåtet att bara gå och smälla på någon. Återkommer i ämnet hockey i någon blogg framöver. Finns lite att säga angående tränarbyten som varit i ett par klubbar nu.


Stuck here for the weekend
Looking at too much time to kill
Luck has never found a home
In this not so Pleasantville
Stone cold black'n'blue
You tore me up in two
There's no way out and no way back
Without a clue
What to do
Agnes - I had A Feelin'

Inga kommentarer: