torsdag, januari 18, 2007

Ven diskar ett mjölkpaket?

Det känns som jag börjar hitta rätt mer och mer. Hoppas att hitta ett jobb snart. Igår blev jag intervjuad per telefon för ett tillfälligt jobb i Helsingborg. Det är bara under två veckor, v. 6 och 7 men bättre det än inget alls. Nu gäller det att gripa dom halmstrån som finns. För en viss inkomst måste jag försöka få på något sätt.

Var på styrelsemöte igår och det var riktigt segt. Stämningen var inte den bästa om man säger så. Vissa i styrelsen är rätt gamla och börjar tröttna och då blir det en massa gnäll hit och dit. Känns allt annat än roligt då. Sen tar vissa en del saker som alldeles självklara medan andra inte förstår och då blir det irriterat av den anledningen. Trots allt så är det kul att hjälpa till med att föra klubben framåt men jag skulle inte tacka nej till ett jobb på annan ort.

Agnes ska snart släppa sin tredje singel men det verkar inte helt lätt att komma fram till vilken det ska bli. Förhoppningsvis kan min hjälp få dom att komma närmre ett beslut. Folk har ju fått sätta betyg på låtarna på senaste skivan på Agnes-Carlsson.nu och på söndag stänger den röstningen. Det blir en intressant lista som börjar presenteras nästa vecka.

Idag har inte särskilt mycket hänt. Har yrat med Emmy på msn och hon har lyckats med en stor bedrift. När hon drack mjölk satte hon glaset i kylskåpet och mjölken i diskmaskin och som om inte det var nog satte hon på diskmaskin. Gissa om nån blev irriterad efter det!? :P

Jag behöver städa rummet och fixa klart med all friidrottsstatistik. Det finns lite att göra om man säger så.
Läste om att skivindustrin håller på att repa sig lite. Förra året sjönk visserligen skivförsäljningen i butikerna rätt drastiskt men lika mycket som det gick ner där gick den digitala försäljningen upp på nätet. Så nu verkar det som att en hel del insett att det bästa trots allt är att köpa musiken lagligt. Det tackar vi för.

Den här länken måste ni titta på, grymt rolig och söt:
http://www.youtube.com/watch?v=RXxB0Rg_pv0

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha.. Ungen var ju bara för söt! :)