lördag, februari 24, 2007

Efter Melodifestivalen + hockey

Tack för det!
Folk såg igenom After Darks onanilåt och röstade vidare Sanna till andra chansen. Den låten har iallafall något att göra i en final till skillnad från Christer Lindarw. Jag varnade för Sarah Dawn Finers ballad och den tog sig till final. Grymt kul för henne och än en gång visar det sig att balladerna fortsätter att gå bra. Att Magnus Uggla inte skulle gå direkt till final var en skräll. Nu möter han Nanne i andra chansen. Hur slutar det? Båda dom kunde varit potentiella finalister.
Andreas Johnssons finalplats var bergsäker. Låten växer för varje gång man hör den och han kommer placera sig riktigt högt i Globen.
Övriga hade inget med saken och det var väl lika bra det. Hur speciell röst har inte Caroline af Ugglas? Lät väldigt konstigt.

Idag har jag varit och sett på hockey i Linköping. Spanade in Leksands kommande kvalseriemotståndare Malmö och jag blev inte speciellt skrämd. Dom hängde med stundtals och var väl så bra som Linköping i första perioden men ju längre matchen led desto mer mattades dom. Till slut undrade man bara när LHC:s första mål skulle komma för det stod 0-0 efter två perioder. Målet kom och innan matchen var över hade dom hunnit med att göra ytterligare tre mål fram till 4-0. Så Malmö blev nollade och har oerhört svårt att göra mål. Hoppas det håller i sig... Kul att se en elitseriematch. Tempot är riktigt högt emellanåt.

Imorgon ska Pernilla T. ta SM-guld på 400 m i Göteborg.

Inga kommentarer: