söndag, januari 22, 2006

Malmö tur och retur

Öhh...då var vi tillbaka hemma hos Cicci igen efter en omtumlande dag. Men rolig!
Jag är riktigt seg just nu och ska snart krypa ner i sängen men tänkte få ner några rader här först.

Malmö
Vi kom i säng sent igår och då jag sov lite oroligt hade det inte blivit alltför många timmars sömn då Anneli ringde och fick lite fart på oss. :-) Så småningom lyckades vi ta oss upp och började planera för färden till Malmö, och Annelis inflyttningsfest, som vi påbörjade strax efter fyra. Vi plockade upp Anneli på vägen och då vägen var ganska isig på sina ställen tog vi det lugnt... Hörde att Leksand förlorade mot Brynäs med 3-0 på vägen ner också, nog talat om det.
Väl framme så handlade vi lite chips o dricka som vi skulle knapra på under kvällen. Väl uppe hos Anneli, som för övrigt hade hittat ett riktigt fint ställe att bo i, åt Cicci o jag lite "vanlig" mat innan det kom tre tjejer från Annelis skola. Det var tyvärr dom enda som kunde komma så det blev vi sex som satt och pratade och knaprade på chipsen... Men det var trevligt ändå! Strax efter tio begav vi oss ut mot ett uteställe som skulle vara något alldeles enastående. Tyvärr så var det inte riktigt vad Anneli, Cicci o jag hade tänkt oss. Dom spelade ganska bra musik men inte sån som går bra att dansa till så strax efter halv ett gav vi upp och gick med raska steg mot bilen. Anneli skjutsades hem innan Cicci o jag styrde bilen upp mot Helsingborg.

The Tivoli
När vi hittat fram så åkte vi raka vägen till The Tivoli. Så illa kunde ju inte kvällen sluta, klockan var ju trots allt bara kvart i två. Vi konstaterade att vi är ganska bortskämda som har The Tivoli att gå till. Fyra olika golv och fem barer där man kan sväva runt hur man vill. Det hela blev väldigt lyckat då musiken sin vana trogen var väldigt dansvänlig och Cicci träffade på en hel del "kändisar". Vi studsade runt till klockan var tjugo i fyra innan vi beslutade oss för att rulla hemåt...
Så kvällen som höll på att sluta i moll slutade som tur var i dur...wiie!

Nu ska det sovas, är grymt trött!
godnatt!

Inga kommentarer: