torsdag, oktober 23, 2008

Simba

Måste bara skriva lite om vår underbara katt. Simba är lite lustig av sig när det kommer hit folk för då springer hon och gömmer sig direkt och vägrar komma fram. Hon är riktigt blyg och rädd av sig och ser ofta ut att ha panik innan hon verkligen ser att det är jag eller Cicci som kommer hem. Alla katter är olika. Vissa hanterar nya människor hur bra som helst medan andra är som Simba, rädda och ängsliga. Men här hemma är hon hur gosig som helst.

Hon följer efter oss var vi än är. Sitter vi och äter så hoppar hon upp på en stol och sitter och tittar och luktar lite för att se om det verkar vara något gott.
Sitter vi i soffan i vardagsrummet så hoppar hon oftast upp och lägger sig bredvid och myser. För det mesta brukar hon lägga sig lite halvt på Cicci eller mig och mysa till det lite. Närhet är viktigt... Går jag sedan ut i köket för att fixa något så skuttar hon nästan alltid efter. Förut hade vi stängt om oss på nätterna för att få lugn och ro men sen ett par veckor tillbaka har vi haft dörren öppen och det har fungerat hur bra som helst. Simba har vuxit upp lite och är inte lika busig längre. I stället lägger hon sig antingen på sin handduk under sängen eller på Cicci :P

Ville bara förmedla hur underbart mysigt det kan vara med en liten katt. En Simba-katt som döpts av en idol...

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag saknar att ha djur!
Vem har döpt Simba? *nyfiken*
Kram!