onsdag, oktober 08, 2008

Living on a prayer

Mina senaste bloggar har varit lite skumma men så får det bli ibland. Vissa vet inte nånting medan andra förstår en del. Men hur som helst så behöver jag inte göra någon större hemlighet av att vi söker nytt boende. Vi började väl kolla runt lite för någon månad sedan och sedan dess har det bara blivit alltmer intensivt.

Nu bor vi i hyresrätt och som bostadsmarknaden ser ut nu med kärvare tider så går priserna ner och då är det läge att slå till. Så nu letar vi bostadsrätt med allt vad det innebär. Vi har varit på några visningar och fattade tycke för en riktigt fin 2:a. Men tyvärr så gled den oss ur händerna. Efter att allt varit så gott som klart så dök det upp en ny intressent som verkade villig att betala typ hur mycket som helst. Så vi fick ge oss där. Det kändes allt annat än bra men det kommer nya chanser. Nu dyker det ju upp nya bostadsrätter till försäljning varje dag.

Så efter att ha tänkt till lite till och utökat området där vi kan tänka oss att bo så har vi nu ringat in ytterligare ett par intressanta lägenheter. Förhoppningsvis kan vi se ytterligare någon den här veckan. Så nu har jag skrivit lite mer i klartext kring det stora som händer just nu.

Inga kommentarer: