söndag, oktober 12, 2008

Greetings From Helsingborg

Lördagar är veckans skönaste dag för tillfället. Den dagen då man äntligen kan sova ut och slipper känna stress över det ena och det andra. Visst borde jag städat men det får faktiskt vänta tills imorgon. Cicci har åtminstone varit duktig och tvättat. Så inser ni lite hur det är uppdelat här. Hur som helst har det varit en riktigt lugn dag. Jag har inte gjort mycket vettigt utan mest hängt vid datorn eller tvn. Var ute en liten sväng i alla fall.

Igår var jag riktigt trött trots att det var ganska lugnt på jobbet. Vi drog iväg och handlade framåt kvällen när dom flesta redan är hemma och lagar middag. Kan inte förstå att så många ska handla samtidigt när det är så lugnt och skönt lite senare på kvällen. För att inte tala om hur det är sista timmen innan stängningsdags.

Vi har tittat på Världens Barn-Galan både igår och idag. Det är tragiskt att det ska vara så stor skillnad i världen. Att så många ska behöva leva i fattigdomen medan vi här i västvärlden kan leva någon form av lyxliv. Visst är det vissa som har det svårt och tufft här också men inte alls på samma sätt. Då får man lite dåligt samvete kan jag säga.
En hel del intressanta artister hade dom lyckats få dit också. Daniel Karlsson från Idol förra året och Darin hade premiärer för sina nya singlar. Båda lät faktiskt riktigt bra.

Biljetterna till Amanda-konserten om två veckor är hämtade och present till pappa är också ordnad. Känns bra att ha lite att se framemot. Norrköping nästa helg och Lund helgen efter. Samtidigt fortsätter jakten på en ny bostad. Vi har en intressant lägenhet som Cicci kolla in på tisdag. Återstår att se hur det blir.

Nu ska vi kolla in lite inspelade saker innan det är dags att sova!

Inga kommentarer: