onsdag, september 24, 2008

kent, Ternheim, Mirrors

Mer information har kommit om kents samlingsbox. En utgåva på hela tio skivor, alla deras album med bonuslåtar av olika slag, b-sidor på singlar m.m. Dom slänger dessutom in den nya låten "Håll mitt huvud högt" som dom spelade in live på hemmaplan i Eskilstuna i somras. Totalt 133 låtar och till det en 96-sidig bok skriven av Jan Gradvall. Allt detta för bara 399 kr. Ett sjukt bra pris i jämförelse med andra som släppt liknande boxar så det är givet att köpa. Realeasen är redan den 29 okt. Spännande...

Andra intressanta musiknyheter är ju att Anna Ternheim släpper nytt album den 12 nov. Det blir intressant att se vad hon fått ihop den här gången för hon lyckas sätta ord på väldigt mycket. Sen är redan en spelning bokad i december. En exklusiv sådan eftersom hon endast gör tre spelningar i Sverige där hon släpper 300 bijetter till varje spelning. Ja, allt det här har ju inte minst Cicci koll på för hon avgudar ju Anna. Så det har varit lite svårt att missa för mig om man säger så.

I lördags var jag, Cicci och Niklas på bio. Det var riktigt längesen sist. Tidigare när Cicci bodde hos sina föräldrar och jag kom ner om helgerna var det betydligt lättare att dra iväg på bio men nu är det så mycket annat som gjort att det inte blivit av. Men nu tog vi chansen och valde att se Mirrors som hade premiär under helgen. En skräckfilm som var riktigt händelserik och bra. Det hände en hel del otäcka saker men det var ändå en bra handling i det hela. Även om den var lite klurig. Så den rekommenderas om ni nu gillar såna filmer.

Sjukt mycket post den här veckan också och det är dags att dra sig tillbaka. Kappahl har fått nåt ryck och vill ha ut hur mycket rabatterbjudanden som helst. Det är ju mindre kul när man ska dela ut dom.

Inga kommentarer: