söndag, maj 10, 2009

När man väntar mirakel

Vi började nästan ge upp och tro att det inte skulle gå att hitta någon ny lägenhet. Vet inte hur många vi varit och tittat på. Vi har åtminstone gett ett bud på tre stycken och varit så nära att få två av dom. Men den här gången var det verkligen vår tur.

För i söndags skrev vi på ett kontrakt för en bostadsrätt och kontraktet blev också giltigt i och med att vårt banklån gick igenom nu i veckan. Det var vi aldrig oroliga för eftersom lägenheten var så pass billig jämfört med det lånelöfte vi fått. Så nu står vi som stolta ägare till en bostadsrätt som vi får tillträde till den 15 juli. Längtan är stor! Det är en viss skillnad på 77,5 kvm jämfört med 50.

3 rum o kök, ljusa rum och en härlig inglasad balkong i västerläge. Ligger perfekt i närheten av ett grönområde och med bra möjligheter att ge sig ut och springa t.ex. Sen blir det faktiskt ganska skönt att komma ifrån centrum där vi bor nu. Med allt vad det innebär. Visserligen finns det en del att fixa till innan vi flyttar in men det får man räkna med. Bättre att köpa en lägenhet till billigare pris och rusta upp och få upp värdet än att köpa den helt perfekt och kanske få ut samma pris vid en försäljning. Renovering av badrummet och delvis köket är det som behöver fixas men det ska nog inte innebära så stora bekymmer. Vi får ta lite hjälp bara.

Känns nästan lite overkligt att det löst sig med ny lägenhet när vi letat så pass länge. Givetvis vill man flytta in direkt så nu lär det kännas som det går riktigt långsamt fram till mitten av juli även om det händer roliga saker fram till dess också.

Vi har ett antal konserter och festivaler framför oss. Förhoppningsvis Agnes nästa helg och ev. Sanna Nielsen. Sen Siestafestivalen i Hässleholm sista helgen i maj och sista helgen i juni bär det av till Peace & Love för fjärde året i rad.

Återkommer med lite bilder på lägenheten i ett senare inlägg.

2 kommentarer:

Camilla sa...

Grattis till lägenheten=) Lika stor som våran får ni nu=)
kram

Sofia sa...

Bra där Macke, med Lasse i rubriken! Jättegrattis till lägenheten, det låter kanon! Förstår att ni längtar! Här trånar vi efter radhus...

Kram!