söndag, oktober 28, 2007

Sam och Simba

Jag hade tänkt blogga efter Idol igår men valde att avstå när det gick som det gick. Blev helt enkelt för irriterad. Fjärde tjejen i rad åkte ut och något är uppenbart helt galet. Varför verkar dom flesta rösta efter hur folk ser ut i stället för att se till framförandet. Sam gjorde ett av idolfinalernas sämsta framträdande under de år programmet pågått och ändå hänger han inte löst? En gåta som är svår att förstå sig på. För han är ju trots allt inte den som har det bästa utseendet av killarna. Han förtjänar inte att vara kvar när såna som Patrizia och nu Evelina åker ut. För övrigt var det pinsamt att se att han som fick "dejta" Gathania gillade henne pga. att hon såg bäst ut.

Att Amanda hängde löst var riktigt sjukt. Hon är den av idolerna som är klart bäst på scen. Hon äger den helt enkelt vilket ingen annan mäktar med. Dom flesta killarna måste lära sig att röra på sig och göra en show av sitt framförande. Då behöver inte sången vara helt perfekt utan det går att stå ut med lite falsksång. Jag tror att Amanda kan ha fått mindre röster pga. alla skriverier om hennes falsksång och att dom andra idolerna är avundsjuka på henne. Annars så har hon blivit juryns favorit precis som Agnes blev för två år sen. Vad nu det betyder i slutändan.
Marie var den som imponerade mest igår. Daniel hade helt rätt när han sa att det inte finns så många sångerskor i landet som sjunger så bra som hon gör. Rösten är fantastisk och kan komma att föra henne en bra bit som artist. Sen att jag har lite svårt för henne som person är en annan sak.

Idag har vi haft städdag. Mindre roligt men det var tvunget att göras då vi städat alltför lite sen vi flyttade in. Vi har haft fullt upp med att få i ordning på allt så vi har inte riktigt prioriterat städningen. En annan anledning till att vi städat lite extra noga är att vi ska hämta en kattunge imorgon. En söt sköldpaddsfärgad katt som kommer att få heta Simba. En hona för er som är intresserade med tanke på att dom flesta kanske tänker på Simba i Lejonkungen som var en hane. Men hon kommer att få heta Simba av en speciell anledning...

Nu har vi snart sett klart på Scream, Cicci kan nästan varenda repik utantill, och det är dags att sova. Glöm inte att ställa tillbaks klockan nu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha...Simba heter ju min ena katt..och det är en hankatt...men de är ett fint namn...
Hoppas allt är bra med dig...

Anonym sa...

:o en till kisse? kommer jag få plats bland alla djuren när jag kommer och hälsar på?