söndag, december 21, 2008

Årets första julklapp!

Julkorten är ivägskickade och igår åt vi julmiddag här hemma. Sen ska Cicci och jag ha lite egen jul med julklappsöppning imorgon innan det bär av uppåt på tisdagkväll. Dom sista dagarna på jobbet ska nog gå bra trots att vi är lite kort om folk. Räddningen är att det är lite post.

Igår uträttade vi våra sista julklappsinköp. Det mesta gick till den stora korgen som vi överlämnade till en speciell person idag. Cicci och jag hade nämligen förmånen att överlämna en julklapp till Agnes från en massa fans från hennes hemsida. Det var riktigt lyckat. Kul att få se henne uppträda igen. Hon sjunger med grym inlevelse och hennes röst kan föra henne långt...
När man träffar henne är hon alltid lika trevlig och glad och hon blev jätteglad för julklappen. Som hon är så väl värd. Hon har ju haft ett riktigt bra år med hitlåtar och en härlig dance/pop-skiva. Sen ska det bli grymt att se henne på en stor Melodifestivalscen efter att ha följt henne ända sen Idol. Det blir ju extra speciellt när man följt en artist från första början. Se bara på hur Agnes utvecklats både som person och artist.

Ikväll har vi varit på middag hos Ciccis föräldrar. Kalkon och potatisgratäng blev det med hallon och mango till. Riktigt gott! Sen såg vi lite på fotboll och avslutade med filmen Heartbreak Hotel som vi ser klart nu. En svensk film som faktiskt är rätt okej. Det görs ju inte alltför många bra svenska filmer nuförtiden. På tal om det så måste Cicci och jag gå på bio någon dag. Jag fick ju biocheckar av Niklas när jag fyllde år som vi inte utnyttjat än.

Ne, nu är det väl dags att avsluta dagen med lite te innan det är dags för lite sömn.
Avslutar med två bilder på fantastiska Agnes:




Inga kommentarer: