måndag, juni 09, 2008

Driving One Of Your Cars...

Över en vecka sedan jag skrev senast och så överdrivet mycket har inte hänt även om det är en del. Bilen har iallafall kommit ner. Resan ner gick bra även om det var i det närmaste olidligt varmt. Vi har haft nytta av den redan på ett par färder hit och dit. Det känns riktigt bra att inte vara beroende av någon annan när vi ska någonstans. Enkelt att sticka iväg när vi ska handla eller åka iväg någonstans när vi känner för det.

I fredags var vi nere i Malmö och såg Amanda Jenssen. Vi blev tyvärr något sena dit men vi såg nästan hela spelningen och det var riktigt bra. En härlig mix av de bästa låtarna från albumet och så Elvislåten Suspicious Minds som hon gjorde så bra i Idol. Riktigt bra var det. Amanda är skön som person. Hon finner sig lätt i olika saker och lyckas framföra känsla i låtarna. Men det blir lite kort och lite tafatt emellanåt och för att det ska bli riktigt, riktigt bra så krävs det givetvis att hon har fler låtar att välja bland. Efter nästa album kommer det bli storslaget.

Det var väldigt skönt att ha fredagen att se fram emot under veckan då den blev väl tuff. Folk blev sjuka på jobbet och nu när semestern har börjat så blir det oerhört mycket för oss andra. Vi fick extradela ett par rundor och det var ju lagom kul. Men nu har vi i alla fall fått en betydligt bättre start på den här veckan. Vi var t.o.m. så många att jag kunde stanna inne och förbereda nästa dag när dom andra stack ut och delade ut posten. Däremot väntas det mer post de närmsta dagarna så vi får väl se hur veckan slutar.

I helgen tog jag det lugnt. Lyckades få tag i ett par skor som jag kan använda på både jobbet och som löpskor. Jag har haft en tidigare modell av samma sko tidigare så jag vet att den fungerar bra. Får ju skobidrag på jobbet och det är inte helt fel. I lördags kväll blev det en tripp ut till köpcentrumet, Väla, för att köpa lite nyttigheter till katten. Hon är allt lite bortskämd emellanåt men det är hon värd så söt som hon är.

En härlig promenad i den ljumma sommarkvällen blev det igår och nu gäller det att ta vara på värmen innan det blir väderomslag under veckan.

16 dagar kvar till Peace & Love!

Inga kommentarer: