fredag, juli 04, 2008

Hemmaplan

Så var jag nere i Helsingborg igen. Det känns skönt att landa hemma efter att ha varit iväg i en vecka. Åkte ner från Norrköping igår och det gick bra att köra den här gången också. Det går faktiskt bättre än väntat att köra så långt och jag gjorde bara några få korta uppehåll också. Annars är allt är sig likt härnere. Nu gäller det bara att försöka få ordning på lite saker innan det är dags att börja jobba igen på måndag. Men det är skönt att pyssla med småsaker och göra saker och ting när man känner för det.

Idag var Cicci och jag på fotboll. Vi såg Helsingborg-GAIS och Helsingborg gjorde matchens enda mål. En märklig och ganska tråkig match där GAIS var det bättre laget men på något sätt lyckades dom inte få in bollen i mål. Det är ju trots allt det fotboll går ut på. Viktig seger för Helsingborg hur som helst. Nu hänger dom med i toppen ett tag till. Men det krävs nog att dom värvar en back och en forward om dom ska kunna blanda sig i toppstriden på allvar.

Har läst lite på kents forum de senaste dagarna och det roligaste är när Jocke Berg går in och skriver nån liten kommentar här och där. På spelningen i Borlänge fick kent börja om introt på LSD någon? och Jocke var inte sen med att svara när någon undrade vad som hände på forumet:
"Det var faktiskt Bovins keyboard som "hängde sig".
vet inte om ngn hörde det men det kom ett skitfult missljud direkt efter pianoritten på döda Vinkeln och sen hängde hela keyboardparken upp sig i 4-5 sekunder.
tillräckligt för att fucka upp introt på LSD.
Vi fick helt enkelt börja om eftersom Bovin inte kunde spela sin wurlitzer i LSD-introt som är ganska viktig för känslan."

Så kan det gå och missöden kan hända även dom bästa.

Inga kommentarer: